Nemzetközi foci sport

Ronaldo is megirigyelheti a 17 éves focista lábizmait

A holland korosztályos válogatott Brian Brobbey elképesztő fizikummal rendelkezik.

Bizonyára kevesen ismerik Brian Brobbey nevét, aki most elképesztő fizikumával került a címlapokra. A holland U17-es válogatott támadójáról szinte hihetetlen felvétel készül a korosztályos Európa-bajnokságon, a fotón az Ajax 17 éves csatárának szinte durvább lábizmai vannak, mint Cristiano Ronaldónak. Íme!

Szoboszlai Dominik az angol vagy a spanyol dobogóshoz vágyik
Bevallotta, hogy a Juventus, a Bayern, az Arsenal és az Ajax is érdeklődött iránta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@brianbrobbeyy player of the Dutch U17 team and he loves leg day 😲

Football Soccer Futbol (@bestoffootball) által megosztott bejegyzés, Máj 13., 2019, időpont: 12:10 (PDT időzóna szerint)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!