Nemzetközi foci

Letett Pogba megszerzéséről a Real Madrid

Kiverte a biztosítékot a játékos fizetési igénye.

Az elmúlt hetekben egyre több híresztelés jelent meg arról, hogy Paul Pogba a nyáron a Real Madridhoz szerződhet. A királyi gárda vezetőedzője, Zinédine Zidane állítólag nagyon szeretné az MU francia középpályását, aki a hírek szerint már az öltözőben is kijelentette, hogy Madridban akarja folytatni.

Kiszivárgott, mennyit kereshet Petrjak a Vidiben
Az ukrán sajtó boncolgatja a „botrányos klubváltást”.

A francia L’Équipe legfrissebb értesülései alapján azonban a Realnál letettek Pogba leigazolásáról, ugyanis a vezetőség körében kiverte a biztosítékot a világbajnok klasszis fizetési igénye. A francia sztár állítólag évi 15 millió eurót akar keresni, de a madridi klubnál ezt nagyon túlzónak tartják. A lap azt írja, hogy a Real ilyen magas bérigényt csak Kylian Mbappé vagy Neymar esetében lenne hajlandó teljesíteni, így a tárgyalások megakadtak, mivel nem akarják Pogbát a keret legjobban fizetett játékosává tenni.

A transzfert egyébként az is nehezíti, hogy a játékos hírhedt ügynökét, Mino Raiolát az olasz szövetség minden sporttevékenységtől eltiltotta, melyet a FIFA később nemzetközileg is jóváhagyott, így Raiola kliensei augusztus közepéig nem tudnak klubot váltani.

Kiemelt kép: PAUL ELLIS / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik