Nemzetközi foci bajnokok ligája

Jürgen Klopp a BL-döntőről: Megcsináljuk, lejátsszuk a meccset, remélhetőleg megnyerjük, hazajövünk…

Nem bonyolította túl a német edző.

Kéthetes intenzív “alapozás” vár a Liverpool labdarúgóira a Tottenham Hotspur elleni Bajnokok Ligája-döntő előtt – mondta Jürgen Klopp vezetőedző.

A tréner ezt megelőzően néhány nap pihenőt ad játékosainak a Premier League vasárnap zárult szezonja után. A Vörösök az utolsó fordulóig versenyben voltak a bajnoki címért, de végül egy pont hátránnyal a második helyen végeztek a Manchester City mögött.

A futballisták a jövő héten találkoznak ismét, hogy felkészüljenek a Spurs elleni angol házidöntőre, amelynek az Atlético Madrid stadionja, a Wanda Metropolitano ad otthont június elsején.

– A BL előtt még van egy-két dolgunk, médiamegjelenések, ilyesmi, aztán a fiúk kapnak néhány szabadnapot – nyilatkozott Klopp a klub honlapján. – Ezután lesz jó két hetünk a BL-döntő előtti előszezonra. Megcsináljuk, lejátsszuk a meccset, remélhetőleg megnyerjük, hazajövünk, és mindenki megkapja, amit megérdemel.

A tavaly döntős Liverpool hatodszor nyerheti meg a legrangosabb európai klubsorozatot, a csapatot 2015 októbere óta irányító Klopp-pal pedig az első trófeáját gyűjtheti be – írja az MTI.

Kiemelt fotó: Fotó: LLUIS GENE / AFP