Nemzetközi foci

Kifütyülték, megsérült: távozik Coutinho?

Kérdéses a szereplése a Spanyol Kupa döntőjében.

Combizomhúzódás miatt körülbelül másfél hetet kénytelen kihagyni Philippe Coutinho, az FC Barcelona brazil középpályása.

A 26 éves futballista vasárnap este, a Getafe elleni bajnoki mérkőzésen sérült meg, emiatt kérdésessé vált a játéka a május 25-i Király Kupa-döntőben. A 2–0-ra megnyert hazai találkozón Coutinhót a 69. percben le kellett cserélni. A sevillai kupafináléban a Valencia lesz a bajnokcsapat ellenfele – írja az MTI.

Zidane-nal durván visszaesett a Real Madrid
A 21. század legrosszabb csapata.

A Barcelonában – amely a múlt héten az elődöntőben búcsúzott a Bajnokok Ligájától – négy-hat hét pihenőre kényszerül a térműtéten átesett Luis Suárez, sérült Ousmane Dembélé is és nincs rendben Arthur Melo sem.

Visszatérve Coutinhóra, a spanyol sajtó beszámolói szerint vasárnap ő kapta a legnagyobb füttyöt és sípolást – a Barca-tábor így jelezte, a legkevésbé sem tetszett, amit a liverpooli BL-meccsen (0–4) látott. A brazil játékos távozása állítólag továbbra is napirenden szerepel, a legfrissebb hírek szerint a Chelsea örömmel látná (Eden Hazard helyett). Apró bökkenő, hogy a londoni „kékeket” 2020 nyaráig kizárták az igazolásból…

Kiemelt kép: Quality Sport Images/Getty Images

Olvasói sztorik