Nemzetközi foci

Döntött a Real Madrid, a nyáron elküldik Keylor Navast

Nincs szükség a kapus szolgálataira, kereshet magának új klubot.

Több megbízható újságíró, spanyol televízióműsor, rádiócsatorna és lap számolt be arról, hogy a Real Madrid tájékoztatta Keylor Navast a vele kapcsolatos terveiről.

Az üzenet egyszerű volt, nincs szükség a Costa Rica-i szolgálataira, akinek azt javasolták, hogy keressen magának új klubot – írja a penamadridista.hu.

A klub azt is közölte a játékossal, hogy bár nem tekintenek rá a megújuló Real egyik elemeként, az utolsó bajnoki mérkőzésen ő áll majd a kapuban, nem pedig az első számú kapus, Thibaut Courtois. Vasárnap a Betis lesz a Real vendége a Bernabéuban, a klub terve pedig az, hogy itt biztosítják a kapus számára a búcsúzás lehetőségét.

Hazard közölte a Chelsea-vel, hogy a Real Madridba akar igazolni?
Mát két héttel ezelőtt meghozta döntését.

A Marca szerint a hírt Zinédine Zidane közölte Navassal, aki mérges volt, hiszen úgy gondolta, hogy Zidane visszatérésével megnyílt számára a lehetőség az első számú kapus posztjáért folyó küzdelemre. Zidane elmondta, hogy nem tehet semmit az ügy érdekében, mivel a vezetőség már meghozta a döntését, Courtois mellett tették le a voksukat.

A madridiak szolgálatában töltött öt év alatt Navas három BL-címet, egy spanyol bajnokságot, három UEFA-Szuperkupát, négy klubvilágbajnokságot és egy Spanyol Szuperkupát nyert.

Kiemelt kép: AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik