Nemzetközi foci sport

Elhízhat az Ajax fiatal sztárja?

Az MU legalábbis ezért nem igazolta le Matthijs De Ligtet.

Minden bizonnyal új állás után kell néznie Marcel Boutnak, a Manchester United kötelékébe tartozó játékosmegfigyelőnek. DailyMail információi szerint, ő volt az a scout, aki évekkel ezelőtt lebeszélte az MU vezetőségét, hogy leigazolják Matthijs De Ligtet.

Bout arra hívta fel a manchesteriek figyelmét, hogy az Ajax csillagának édesapja és több rokona is nagyon kövér, így a játékosnak is súlyproblémái lehetnek a későbbiekben.

Matthijs De Ligt árát jelenleg 65 millió euróra becsülik, amit a Barcelona kész kifizetni érte, de a kérők sorában a Juventus, a Liverpool és a Manchester Citiy is ott van.

A honlap arra hívja fel a figyelmet, 2017-ben ennek töredékéért szerezhette volna meg az MU.

Kiemelt fotó: EMMANUEL DUNAND / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!