Nemzetközi foci sport

A PSG hivatalos közleményben reagált Neymar öltözői balhéjára

A klub megvédte a brazil szupersztárt.

Honlapunk is beszámolt róla, hogy a Paris Saint-Germain öltözőjében kialakult balhéról, amikor kis híján összeverekedett a csapat két sztárja, Neymar és a Julian Draxler. A Le Parisien cikkére természetesen a párizsi klub is reagált, hivatalos közleményben viccnek nevezték az esetet.

Síri csend honolt az Ajax öltözőjében a drámai kiesés után
Eric ten Hag vezetőedző szerint a futball most a kegyetlen arcát fordította feléjük.

A Le Parisien vicces játéka: a világfutball fenoménját úgy állítják be, mint aki a csapattársával verekszik az öltözőben. Hogy találtok ki ilyen dolgokat? Ott voltatok az öltözőben? Ney = PSG

– írta a Twitteren a PSG.

A párizsi lap erre azt válaszolta a klubnak, hogy a korábban megjelent információk valóságtartalmát változatlanul fenntartják a szerkesztők. Hozzátéve, hogy nem írták azt, hogy Neymar megütött volna bárkit.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!