Nemzetközi foci sport

Korhut Mihály a léc alá bombázott a görög bajnokságban

Nyert az utolsó fordulóban Arisz Szaloniki, míg a PAOK veretlenül lett bajnok.

Veretlenül zárta a görög bajnokságot a PAOK: az első helyet már korábban bebiztosító együttes vasárnap este a PASZ Jánina otthonában aratott 2-0-s sikerével fejezte be a pontvadászatot, amely során négy döntetlen mellett 26 győzelmet aratott. A PAOK a második olyan csapat, amely veretlenül lett bajnok Görögországban, 55 évvel ezelőtt a Panathinaikosznak sikerült ez a bravúr.

Magyar szempontból fontosabb volt az Arisz Szaloniki és a Xanthi meccse, amelyen 2-2-es állás után 7-2-re győztek a hazaiak, köszönhetően többek között a magyar válogatott Korhut Mihály találatának. Az Arisz az ötödik helyen fejezte be a szezont.

Az Atromitosz otthon kapott ki 2-0-ra az OFI Kréta ellen, a hazaiaknál Megyeri Balázs védett, míg Ugrai Roland az 56. percben csereként állt be. A csapat negyedik lett, az évadban Megyeri 26 találkozón kapott lehetőséget, Ugrai tizenegy meccsen három gólig jutott.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!