Nemzetközi foci sport

Tíz meccs, egy gól: bajnok lett a magyar válogatott légiós

Balogh Norbert az APOEL csapatával ért a csúcsra Cipruson.

Balogh Norbert csapata, az APOEL megvédte címét a ciprusi bajnokságban. Az APOEL szombaton 3-0-ra legyőzte az Apollon Limasszolt, amellyel szemben behozhatatlan előnybe került a tabellán, két fordulóval az idény vége előtt.

A kétszeres válogatott magyar csatár ezúttal a cseresorból nézte végig a meccset. A bajnokságban eddig tíz mérkőzésen lépett pályára és egy gólt szerzett.

Csapata 28. alkalommal, sorozatban pedig hetedszer lett bajnok, mindkettő rekordnak számít a szigetországban.

Guess who is the “7 in a row” Champion… 🏆 2️⃣8️⃣This is our #DES7INY!!

Közzétette: APOEL FC – 2019. május 4., szombat

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!