Nemzetközi foci sport

A világ legdrágább autócsodájával lepi meg magát CR7

Ötmilliárd forintot fizet a kocsiért.

Eddig is köztudott volt, hogy a Juventus portugál csillaga, Cristiano Ronaldo imádja a méregdrága kocsikat, sajtóhírek szerint pedig most lefoglalta magának a világ legdrágább autóját, a Bugatti La Voiture Noire egyedi modell adókkal együtt 19 millió dollárba, azaz mintegy ötmilliárd forintba került CR7-nek.

Úgy fest, véget ért Iker Casillas karrierje
A hétköznapi élete nem forog veszélyben, de a profi sportba nem térhet többé vissza.

A “Fekete autó” elnevezésű kocsi a gyártó fennállásának 110. évfordulójára építették, és az év elején mutatták meg Genfben. A 8000 köbcentis, 1500 lóerős motorral felszerelt kocsi végsebessége 420 km/óra, 2,4 másodperc alatt gyorsul százra, de a 34 éves focistának 2021-ig várnia kell, hogy vezethesse, ugyanis még nincs kész a prototípus.

Kiemelt kép: MIKHAIL VOSKRESENSKIY / SPUTNIK

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!