Nemzetközi foci sport

Xavi bejelentette visszavonulását

Edzőként folytatja.

A Barcelona történetének egyik legjobb játékosa, Xavi Hernández bejelentette, hogy a szezon végén befejezi 21 éves profi pályafutását. A jelenleg katari Al-Szadd együttesében szereplő 39 éves világbajnok klasszis 769 alkalommal lépett pályára a katalánoknál és most elárulta, visszavonulása után edzőként próbál szerencsét.

Kassai Viktor a hétvégén az NB II-ben vezet meccset
Nem maradt következmények nélkül a nagy tévedés.

Játékosként ez az utolsó szezonom, de már várom, hogy mit hoz a jövő számomra edzőként.

– nyilatkozta Xavi.

Kiemelt fotó: Simon Holmes / NurPhoto

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!