Nemzetközi foci bajnokok ligája

Messi csodálatos üzenetet küldött Casillasnak

Az egész világ szorít a szívrohammal kórházba kerülő spanyol kapuslegendáért.

Szenzációs karrierje hatszázadik gólját is megszerezte Lionel Messi, aki elévülhetetlen érdemeket szerzett az FC Liverpool 3–0-s legyőzéséből. A Barcelona argentin mágusának megmozdulása láttán még a két angol legenda, Gary Lineker és Rio Ferdinand is tombolt, a mérkőzést követő üzenete pedig bizonyosan elnyeri valamennyi futballszurkoló tetszését.

Messi az Instagram-oldalán tért ki Iker Casillasra, aki a szerdai edzésen lett rosszul, szívizominfarktus szenvedett, kórházba szállították, ám szerencsére az állapota kielégítő, üzent is.

Lionel Messi úgy véli, boldogok lehetnek az eredmény miatt, ám kemény visszavágó vár rájuk az Anfielden. Az évad legfontosabb pillanata következik számukra, jobbnak kell lenniük, mint bármikor.

„Végezetül szeretném megragadni az alkalmat, hogy küldjek egy ölelést Iker Casillasnak, azt szeretném, ha nagyon hamar meggyógyulna” – írta Messi.

Kiemelt kép: Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto via Getty Images

Bajnokok Ligája-elődöntő, 1. mérkőzés

Barcelona (spanyol) – Liverpool (angol) 3-0 (1-0)

Barcelona: Ter Stegen – Roberto (Alena, 94.), Piqué, Lenglet, Alba – Rakitic, Busquets, Vidal – Messi, Suárez (Dembélé, 93.), Coutinho (Semedo, 60.)

Liverpool: Alisson – Gomez, Matip, Van Dijk, Robertson – Milner (Origi, 84.), Fabinho, Keita (Henderson, 24.) – Szalah, Mané, Wijnaldum (Firmino, 78.)

Gólszerzők: Suárez (26.), Messi (75., 82.)

Sárga lap: Lenglet (39.), Suárez (81.), Alba (86.) illetve Fabinho (81.)

Olvasói sztorik