Nemzetközi foci

A csapatorvos szerint Casillasnak nagy szerencséje volt

Ha nem az edzésen kap szívrohamot, nagyobb baj is lehetett volna.

Klubja, a Porto orvosa szerint szerencse a szerencsétlenségben, hogy a labdarúgócsapat spanyol kapusa, Iker Casillas az edzésen kapott szívrohamot szerdán. Nelson Puga azt mondta: az edzőközpontban azonnal érkezett a segítség, rögtön ellátták a 37 éves játékost.

Szerencsére hamar megvolt a diagnózis, és a folytatásban is minden rendben ment

– fogalmazott a szakember.

BL: Messi az isten, de Jordi Alba volt a különbség
Ízekre szedtük a Bajnokok Ligája szerda esti káprázatát, a Barcelona-Liverpool mérkőzést. Kele János meccselemzése.

Casillas a portói kórházban szívkatéterezésen esett át, majd egy úgynevezett sztentet ültettek be a szervezetébe. Puga szerint nem lesz következménye a történteknek, de még korai a kapus sportolói pályafutásának folytatásáról találgatni.

Most jól van, az állapota stabil. Visszatért a rá oly jellemző humora, nyugodt, vele vannak a családtagjai

– jelentette ki az orvos, hozzátéve, hogy a futballista legalább szombatig a kórházban marad – írja az MTI.

Casillas a Real Madrid akadémiáján nevelkedett, karrierje nagy részét a madridiaknál töltötte: 1999 és 2015 között 725 mérkőzésen lépett pályára, öt bajnoki cím és három Bajnokok Ligája-diadal részese volt. Ezen kívül a spanyol Szuperkupát négyszer, a Király Kupát és az európai Szuperkupát kétszer-kétszer hódította el. Nála többször csak Raúl öltötte magára a Real mezét, szám szerint 741-szer. A hálóőr 2015 nyarán igazolt a Portóhoz, amellyel tavaly bajnok volt. A spanyol válogatottban 167-szer lépett pályára, 2008-ban és 2012-ben Európa-, 2010-ben pedig világbajnokságot nyert a csapattal.

Olvasói sztorik