Nemzetközi foci sport

Rio Ferdinand sportigazgatóként térhet vissza az MU-hoz

A korábbi kiváló védő is esélyes az új poszt betöltésére.

A Sky Sports beszámolója szerint a klub korábbi kiváló hátvédje, Rio Ferdinand is azon jelöltek között van, akikkel a Manchester United tárgyalásokat folytat a sportigazgatói poszt betöltésére.

Újabb topcsapat radarján Szoboszlai
A Napoli érdeklődik, a legdrágábban értékesített magyar futballista lehet.

A United sokat bírált ügyvezető igazgatója, Ed Woodward állítólag már egyeztetett is az egykori védővel. A vezetők olyan jelöltet keresnek, aki ismeri és érti a klub működését, amely a játékosként az Old Traffordon 12 évet eltöltő Ferdinandot eléggé esélyessé teszi. Az új sportigazgatói szerepkör feladatai közé első sorban az átigazolási piac figyelése, az akadémia és a menedzsment támogatása tartozna.

Ferdinand a Vörös Ördögök színeiben 455 mérkőzésen lépett pályára, amelyek során hat bajnoki címet, egy Bajnokok Ligáját és két Ligakupát nyert. Négy évvel ezelőtti visszavonulása óta többnyire televíziós szakértőként ténykedett.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!