Nemzetközi foci sport

BL-helyre ugrott az olasz csodacsapat

Február közepe óta nem veszített az Atalanta.

Február 23-án Torinóban szenvedett vereséget, azóta turbó fokozatba kapcsolt az olasz bajnokságban az Atalanta. A bergamóiak hétfő este az Udinesét győzték le 2–0-ra, és – megelőzve az AS Romát, a Milant és a Laziót – a negyedik helyen állnak a Serie A-ban.

Már-már korhatáros képet posztolt magukról Icardi felesége
A meztelen fotók után itt a folytatás.

A jelentős fölényben futballozó házigazda csak a 82. percben tudta megtörni a riválist, majd Marten de Roon tizenegyese után nem sokkal a horvát Mario Pasalic is betalált.

Olasz bajnokság, 34. forduló

Atalanta–Udinese 2–0 (0–0)

Gólszerző: De Roon (82., tizenegyesből), Pasalic (85.)

Hajrágól, 1.

Hajrágól, 2.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!