Nemzetközi foci sport

Az edző arra kérte csapatát, hogy engedjen gólt lőni az ellenfélnek

Nem mindennapi jelenetek Angliában.

Nem mindennapi események történtek az angol másodosztályban, amikor a feljutásért küzdő Leeds United az Aston Villát fogadta: a Leeds a második félidőben úgy szerzett gólt, hogy egy játékos a földön feküdt és a vendégek már megálltak, hogy rúgják ki a labdát. A Villa játékosai durván nekiestek a gólt szerző játékosnak, majd a Leeds menedzsere, Marcelo Bielsa arra kérte csapatát és a játékvezetőt, hogy a középkezdésből engedjék gólt lőni az Aston Villát, így 1-1 lett a végeredmény. Íme!

Buszbalesetben vesztette életét egy cseh válogatott focista
Jozef Sural szerepelt a 2016-os Eb-n is.

A Leeds United gólja:

Az egyenlítés:

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!