Nemzetközi foci

Árulodó jelek: alighanem eldőlt Dybala sorsa a Juventusnál

A sportigazgató szerint egyértelmű, hogy nem megy sehova.

Ha Massimiliano Allegri marad a Juventus vezetőedzője, akkor a torinói klub a nyáron eladja Paulo Dybalát – írtuk két hete olaszországi hírek alapján.

Azóta eldőlt, hogy a szakember a BL-kiesés ellenére marad a csapat élén, ráadásul szóba került, hogy az Inter és a Juventus játékoscserére készül, amelynek keretében Mauro Icardi és a keveset játszó Dybala váltana klubot. Az ügyben a játékos megbeszélést tartott a klub vezetőségében helyet foglaló Pavel Nedveddel és Fabio Paraticivel.

Most mégis előkerült két árulkodó jel, amely az argentin támadó maradását erősíti.

Az első: a Juventus sportigazgatója, Paratici azt nyilatkozta, hogy bár a Juve biztosan erősít a sorozatban nyolcadik bajnoki címet követően is, de Dybala marad. Bár a juventushungary.hu szerint az Inter mellett a Manchester United érdeklődik aktívan a játékos iránt, a klubvezető azt mondta:

Természetesen Dybala marad. Ő a Juve játékosa, és egyértelmű, hogy nem megy sehova.

Ha készpénznek nem is szabad venni az ilyen mondatokat az átigazolási időszak előtt, valószínűleg nem a levegőbe beszél a sportigazgató.

A második: kiszivárgott pár kép a klub jövő évi mezéről, amelynek felületén fele-fele arányban oszlik meg a fekete és a fehér, ezeket pedig a tradíciókra is gondolván egy rózsaszín csík választja el egymástól. A mezbemutatón Federico Bernardeschi mellett Dybala volt ott.

Kiemelt kép: Matteo Ciambelli/NurPhoto

Olvasói sztorik