Nemzetközi foci sport

Az Ajax dobhat mentőövet a Real Madrid csodagyerekének

Ödegaard árán múlhat a klubváltás.

Meseszerűen indult, ám mára kissé megfeneklett, bizonytalanná vált Martin Ödegaard karrierje. A norvég támadó középpályás négy éve érkezett meg Madridba, és sokan a „királyiak” új sztárját látták benne. Ödegaard jobbára a Castillában kapott szerepet, ám ott sem váltotta meg a világot, így a Real kölcsönadta, előbb a holland Heerenveennek, majd a Vitesse-nek.

Holland sajtóhírek szerint Ödegaard teljesítménye – a mostani idényben 29 bajnokin hat találata van – az Ajax érdeklődését is felkeltette, csakhogy Marc Overmars sportigazgató sokallta a húszmillió eurós transzferdíjat. Noha a még mindig csak húszéves futballista rendre elmondja, hogy szeretne visszatérni Madridba, könnyen lehet, hogy az Ajax dob számára „mentőövet”.

A De Telegraaf szerint több holland szakember azon a véleményen van, hogy Martin Ödegaard remekül illeszkedne az amszterdami együttesbe, így könnyen előfordulhat, az Ajax alkudozni kezd a Real Madriddal.

Kiemelt kép: Gerard Julien/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!