Nemzetközi foci sport

Ismét káprázatos gólokat lőtt Joao Félix, a Benfica csodajátékosa

Ő kezdte a kivégzést a Martimo ellen.

Az egész világ Joao Félix lábai előtt hever. A Benfica mindössze 19 éves játékosa a világ szinte valamennyi nagy klubjának kívánságlistáján szerepel, röpködnek érte a százmillió euró feletti ajánlatok, a csatár pedig hétről hétre bizonyítja, hogy nem véletlen a felhajtás.

Mbappé bemutatta, milyen, ha háromszáz lóerőn pörög
Lemérték, mennyivel futott a PSG első gólját megelőzően.

Joao Félix hétfő este a Martimo elleni bajnokin is kulcsszerepet vállalt, a harmadik percben ő szerezte a Benfica első gólját a 6–0-ra megnyert mérkőzésen, majd a harmadik is az ő nevéhez fűződik. A tinisztár tizenhárom bajnoki találatnál jár a szezonban, hét gólpasszt is kiosztott már.

Penge volt a srác második gólja is

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!