Nemzetközi foci

Solskjaer kiakadt, több játékost megfenyegetett

A csalódott norvég edző bocsánatot kért a Manchester United szurkolóitól.

Bátran kijelenthető, borzalmas hetet tudhat maga mögött a Manchester United, amely múlt kedden Barcelonában (3–0), vasárnap az Everton otthonában (4–0) szenvedett súlyos vereséget.

Úgy tűnik, elillant Ole Gunnar Solskjaer mágiája, az MU a Premier League hatodik helyén áll, a Bajnokok Ligájából pedig kiesett.

A norvég tréner a klub hivatalos oldalán kért bocsánatot a szurkolóktól, a liverpooli zakót követő sajtótájékoztatón pedig zord időket, kemény jövőt jósolt.

Aki ebben a klubban szeretne futballozni, annak többet kell nyújtania. Azt akarom, hogy a Manchester United legyen a bajnokság legerősebb csapata, mint Sir Alex alatt volt. Sikeres edző akarok lenni, az is leszek, ám lesznek olyan játékosok, akiknek ebben a munkában már nem jut szerep. A vasárnapi teljesítményünkről nehéz beszélni, olyan rossz volt. Néhány futballista fizikai felkészültsége nagyon messze van a jótól

– mondta Solskjaer.

A Manchester United sokáig nem nyalogathatja a sebeit, hiszen szerda este roppant fontos bajnoki ütközet vár rá: a városi rivális City érkezik az Old Traffordra.

Kiemelt kép: Jan Kruger/Getty Images

Olvasói sztorik