Nemzetközi foci

Szebbnél szebb gólokkal alázta le az Everton a MU-t

A BL-ből a Barcelona ellen kieső Manchester United nem búsulhatott sokáig, hiszen Ole Gunnar Solskjaer csapata arra hajt, hogy beférjen az első négybe a Premier League-ben és ismét a BL-ben indulhasson.

Az Everton azonban nem törődött a MU ambícióival, a 12. percben Lucas Digne nagy bedobása után középen megcsúsztatták a labdát, amit Richarlison akrobatikus mozdulattal juttatott a  kapuba.

Az első félóra végén még nagyobb bajba került a United, az izlandi Gylfi Sigurdsson lőtte ki a kapu jobb oldalát 25 méterről.

A fordulás után sem fordult jobbra a vendégek sorsa, egy szöglet után David de Gea kiütötte ugyan a labdát, de az pont jó lett Digne-nek, aki egy pattanás után 21 méterről a kapuba zúdította.

És még mindig nem volt vége az Everton-gólfesztiválnak, Theo Walcott lépett ki Richarlison indítása után, és bár középre is passzolhatott volna, inkább egyedül fejezte be az akciót.

Mindent elmond a meccsről, hogy a MU csak a 86. percben találta el először az Everton kapuját. A vereség azt jelenti, hogy 1981 óta először fordul elő, hogy a United egymás után öt tétmeccset veszít el idegenben.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik