Nemzetközi foci

Ronaldo bejelentette, hol folytatja a pályafutását

„Jövőre új lappal indulunk” – mondta a Juventus portugál sztárja.

Megírtuk: sorozatban nyolcadik alkalommal nyerte a Juventus az olasz bajnokságot, miután a 33. fordulóban szombat este hazai pályán hátrányból fordítva 2-1-re győzte le a Fiorentinát. A torinóiak így öt fordulóval a Serie A befejezése előtt behozhatatlan előnyre tettek szert a második Napolival szemben. A Juventus összességében 35. olasz bajnoki címét szerezte.

Ráijesztettek a Juvéra, de csak összejött a bajnoki cím
A BL-kiesés után végre van minek örülni.

A BL-kiesés után sok pletyka jelent meg arról, hogy a szupersztár Cristiano Ronaldo egy év után elhagyhatja a csapatot csadottságában. Ezt most maga az érintett cáfolta meg.

– Nagyszerű első szezon volt, jól beilleszkedtem. Megnyertük a bajnokságot és az olasz szuperkupát, amiket nem könnyű elérni. Sikeres év volt, boldog vagyok. Nem nyerhetünk mindig. Úgy éreztük, többet is elérhetünk, mindent megtettünk, de csak egy csapat nyerheti meg a Bajnokok Ligáját. Jövőre új lappal indulunk, a szurkolók és mi is nagyon szeretnénk. Nagyon fontos trófea, de nehéz sorozat is egyben. A keret nagyon optimista és hiszem, hogy ez egy sikeres szezon volt – mondta Ronaldo a Sky Sport Italiának a keresztlabda.hu szemlézése szerint.

A végén a riporter megkérdezte, hány százalék az esélye, hogy jövőre is Juventus-játékos lesz. A válasza: 1000 százalék.

Címlapkép: AFP