Nemzetközi foci sport

Andrés Iniesta a Barcelona ellen játszhat

Japánban túráznak júliusban a katalánok.

Japánban túrázik idén júliusban a Barcelona együttese, amely egy felkészülési tornán is részt vesz a Távol-Keleten. A katalánok a Rakuten-kupán a Chelsea, valamint a korábbi Barca-ikont, Andrés Iniestát, valamint David Villát és Lukas Podolskit is foglalkoztató Vissel Kobe ellen lépnek majd pályára.

Ilyet is csak Jürgen Klopp mondhat Leo Messiről
A Liverpool edzője istent emlegette.

Az FC Barcelona utoljára a 2015-ös klubvilágbajnokságra utazott Japánba, ahol több mérkőzésből áll előszezoni túrán legutóbb 2013-ban szerepelt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!