Nemzetközi foci sport

Szalah menni akar, átadólistára kérte magát

Az As robbantotta a bombát, a nyáron leléphet a Liverpool csillaga.

Madridi sajtóhírek szerint Mohamed Szalah összerúgta a port Jürgen Klopp edzővel, és a konfliktus olyan súlyú, hogy az egyiptomi futballista eldöntötte, otthagyja a Liverpoolt. Az As úgy tudja, Szalah átadólistára kérte magát, vagyis új csapatba vágyik.

A lap azt írja, a Pool vezérkara mindent elkövetett annak érdekében, hogy jobb belátásra bírja Szalaht, aki állítólag azt az ígéretet kapta, ha nem gondolja meg magát, nem gördítenek akadályt a távozása elé.

A Premier League most futó idényében 34 meccsen 19 gólnál járó Mohamed Szalah esetleges klubváltása időről időre felvetődik, sajtóhírek szerint a Real Madrid tárt karokkal várja. Bárki is viszi (ha viszi…), óriási transzferösszeget fizethet, ugyanis a liverpooli csatármágus tavaly hosszabbított a bajnoki címért harcoló angol együttessel.

Nyitókép: Mike Hewitt/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!