Nemzetközi foci sport

Kirakták a keretből Mbappét, újra megverték a PSG-t

Csak Buffont sajnáljuk.

A Lille otthonában elszenvedett 5–1-es vereség után három nappal a gyengécske Nantes oktatta a Paris Saint-Germaint. A francia élvonal 28. fordulójából elhalasztott összecsapáson ugyan Dani Alves szerezte meg a vezetést fantasztikus találattal, ám a folytatásban kedvükre „fütyörésztek a kanárik.”.

Ahogy arról beszámoltunk, Thomas Tuchel vezetőedzőnek nem tetszett Kylian Mbappé legutóbbi nyilatkozata, ezért váratlanul kihagyta a keretből, így a Ligue 1-t óriási előnnyel vezető, ám a bajnoki címet matematikailag továbbra sem biztosító PSG meglehetősen tartalékos összeállításban szerepelt.

A Nantes ki is használta az ölébe pottyant lehetőséget, és 3–2-re diadalmaskodott.

Francia bajnokság, 28. forduló

Nantes–Paris Saint-Germain 3–2 (2–1)

Gólszerző: Diego Carlos (22., 52.), Majeed (44.), illetve Alves (19.), Guclu (89.)

Dani Alves bombája

Előnyben a Nantes

Itt a kegyelemdöfés

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!