Nemzetközi foci sport

Itt a párosítás, félelmetes elődöntők jönnek a BL-ben

Szerda este befejeződtek a negyeddöntők küzdelmei a Bajnokok Ligájában: miközben a Liverpool kényelmesen 4-1-re verte az FC Portót idegenben, a Tottenham Hotspur egészen káprázatos mérkőzésen jutott tovább 4-3-s veresége dacára.

Négy gól is kevés volt a Manchester Citynek a BL-elődöntőhöz
Őrült tempóban potyogtak a gólok az első félidőben, a döntés mégis az utolsó percekre maradt.

A legjobb négy között viszont előzetesen ismert volt, ki melyik ágon jut elődöntőbe. A döntőért két remek párharcot láthatunk majd: az FC Barcelona a Liverpoolal küzd majd meg, míg a csodákat halmozó Ajax a Tottenhammel játszik.

Az elődöntő első mérkőzéseit április 30-án és május 1-én vívják, míg a visszavágók időpontja május 7. és május 8.

Nyitókép: Chloe Knott – Danehouse/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!