Nemzetközi foci sport

Két meccsen tizenkét gólt szerzett Ronaldo fia

Ott villogott, ahol a papa született.

Beszámoltunk már arról, hogy az édesapját megszégyenítő tempóban termeli a gólokat Cristiano Júnior: a Juventus U9-es csapatának rettegett csatára 23 meccsen 58 találatot és 17 gólpasszt jegyzett.

Így nézhet ki Zidane új Real Madridja
A Sun című angol lap mert nagyot álmodni.

A nyolcéves futballista most még inkább rátett egy lapáttal, hiszen egy portugáliai tornán – éppen Madeirán, ahol Cristiano Ronaldo született – két mérkőzésen 12-szer volt eredményes.

Nyitókép: juventus.com

Két meccs, tucatnyi gól

A Juve fiataljai a híres Ronaldo-szobornál

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!