Nemzetközi foci sport

Döbbenet, hova igazolhat Ribéry a Bayernből

Xavi csapattársa lehet Katarban.

Az már korábban biztossá vált, hogy Franck Ribéry tizenkét év után a szezon végén távozik a Bayern Münchentől. A 36 éves francia szélsőnek lejár a szerződése, és úgy döntött, hogy elhagyja a bajorokat.

A német Kicker legfrissebb beszámolója szerint a klasszis játékos a katari Asz-Szadd al-Katari játékosa lehet a nyártól, ahol a Barcelona-ikon, Xavi csapattársa lehet. Ribéry iránt a másik érdeklődő állítólag az ausztrál Western Sydney Wanderers, amelynél az egykori Bayern- és Liverpool-sztár Markus Babbel a vezetőedző.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!