Nemzetközi foci sport

Szoboszlai-parádéval fordított a Salzburg

Két gólpasszt és egy gólt jegyzett az osztrák élvonalban a magyar válogatott játékos.

Szoboszlai Dominik volt a Red Bull Salzburg hőse az osztrák Bundesliga 25. fordulójában: a magyar válogatott labdarúgó remek játékával fordított csapata a Sturm Graz elleni rangadón.

Az osztrák élvonal vasárnapi rangadóján az első az ötödiket fogadta: a vendégek az első félidő végén szereztek vezetést. Szoboszlai kezdő volt, de a második félidőben lendült igazán játékba: előbb Fredrik Gulbrandsennek adott gólpasszt, aztán Munasz Dabburral játszott össze, s utóbbi szerzett végül gólt, majd a 71. percben – immár 2–1-es vezetésnél – ő maga biztosította be a Salzburg győzelmét.

Kiemelt kép: redbullsalzburg.at

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!