Nemzetközi foci sport

Sergio Ramos kidőlt, néhány hét kényszerszünet vár rá

Orvosi jelentés.

A Real Madrid a hivatalos oldalán adta hírül, hogy Sergio Ramos 1-es szintű izomsérülést szenvedett. A spanyol védő a bal vádlijának talpemelő izmával küzd, vélhetően két-három hét kihagyás vár rá.

A madridi együttesben – amely szokatlan időpontban, jövő hétfő este lép pályára a LaLiga 32. fordulójában a Leganés otthonában – korábban Gareth Bale bajlódott hasonló problémával.

Nyitókép: GABRIEL BOUYS / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!