Nemzetközi foci sport

Négy csapat áll sorba Kroosért, a nyáron elhagyhatja a Realt

A PSG-nek 80 millió eurót is megérne a német középpályás játékjoga.

Spanyol sajtóhírek szerint távozhat a Real Madridtól a világbajnok német középpályás, Toni Kroos.

Az okdiario.com „Négy csapat kopogtat Kroos ajtaján” címmel hozott le egy cikkel, amelyben kifejtik, hogy Kroos teljesítménye elmarad a szezonban a várttól, ezért elengedhetik a nyáron.

Állítólag sorban áll érte négy sztárcsapat, a francia PSG, az olasz Juventus, valamint az angol Manchester City és Manchester United. Bár a játékos Zinédine Zidane vezetőedző korábbi madridi időszakában alapembernek számított, a francia visszatérése nem jelent azonnali maradást számára.

A kérők közül a PSG tűnik befutónak, amely másfélszeres fizetést adna a labdarúgónak, a Real számlájára pedig 80 millió eurót utalna át a játékjogáért. Ha ez a transzfer nem jön össze, akkor az MU lehet a befutó, de nekik csak 60 milliójuk van a németre.

Címlapkép: AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!