Nemzetközi foci sport

Elütötte egy autó, kórházban kezelik az argentin szövetségi kapitányt

Spanyol lapértesülések szerint kórházban kezelik Lionel Scalonit, az argentin válogatott szövetségi kapitányát, miután biciklizés közben elütötte egy autó Mallorcán. A baleset körülményeiről egyelőre nincs hír, csak annyit tudni, hogy azonnal kórházba kellett szállítani.

A hírek szerint számtalan, kisebb, nagyobb sérülést, zúzódást szenvedett az arcán és a testén.

Scaloni játékosként megfordult a Lazióban, a West Hamben és a Mallorcában. Edzőként először a Sevillánál, majd az argentin válogatottnál volt segédedző, majd a világbajnokság után át is vette a nemzeti csapatot.

Megmutatta magát a szakvezető

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!