Nemzetközi foci sport

Higuaín elmondta, hol akar játszani jövőre

A jelenlegi kölcsönjátékos szívesen maradna a Chelsea-nél.

Gonzalo Higuaín szívesen maradna a Chelsea-nél, ahol jelenleg kölcsönben szerepel. Az argentin támadó a klub honlapjának azt mondta: élvezi a londoni életet, és a következő idényben is szeretne ott játszani.

A lehető legjobb teljesítményt akarom nyújtani, mert akkor maradhatnék

– jelentette ki a 31 éves játékos.

Azt mondta, céljuk a Bajnokok Ligája-indulás kivívása – ehhez az első négyben kell végezniük a bajnokságban –, illetve az Európa-liga megnyerése.

Higuaín januárban került az AC Milantól – ahol ugyancsak kölcsönben volt – Angliába, a Chelsea-ben eddig 11 mérkőzésen háromszor volt eredményes. A londoni együttes a Premier League-ben 32 forduló után az ötödik helyen áll, az Európa-liga negyeddöntőjében pedig a cseh Slavia Prahával találkozik.

Fotó: AFP/GLYN KIRK

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!