Nemzetközi foci sport

Oliver Kahn a Bayern München jövője

Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München ügyvezetője a Sky Sportsnak adott interjúban elárulta, hogy Oliver Kahn veszi át a helyét, miután lejár a szerződése.

Ez a megfelelő idő, hogy átadjam Oli Kahnnak a stafétát. Ő lesz az utódom, addig is igyekszem tanítani. Nagyon fontos játékosa volt a klubnak, a vezetőség már zöld utat adott, én pedig hiszek benne. Hiszem, hogy jól fogja majd csinálni

– Rummenigge, aki 2002 óta dolgozik ügyvezetőként a klubnál.

Kahnnak nincs klubvezetői tapasztalata, nemrégiben került be a Bayern München vezetőségébe, hogy Rummenigge visszavonulásáig megismerkedjen a körülményekkel, és tapasztalatot szerezzen.

A 49 éves korábbi kapus 1994 és 2008 között szerepelt a Bayern Münchenben, ezalatt nyolcszor a Bundesligát, ötször Német Kupát, egyszer pedig Bajnokok Ligáját és UEFA Kupát nyert. A német válogatottal 1996-ban Európa-bajnok, 2002-ben világbajnoki döntős, 2006-ban pedig vb-bronzérmes volt.

Nyitókép: Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!