Nemzetközi foci sport

Messi otthagyta Casillast, döbbenetes rangsor élére került

Senki sem győzött nála többször a spanyol bajnokságban.

Lionel Messi – szokása szerint – gólt szerzett szombat este az Atlético Madrid ellen, a Barca 2–0-ra diadalmaskodott, egyszersmind a spanyol futball egyedüli rekorderévé vált: senki sem nyert nála többször a LaLigában.

Az argentin varázsló – aki 29 bajnokin 33 gólt jegyez a most futó évadban – 2004 óta 335 győztes meccsen van túl, s lehagyta Iker Casillast (334), a Real Madrid korábbi kapusát.

Messi 189 sikert ért el a Camp Nouban, 146-ot idegenben.

Nyitókép: SERGIO ROS DE MORA / IMAGINECHINA

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!