Nemzetközi foci sport

Autóbalesetben meghalt a fia focimeccsére tartó anya

Borzalmas napokat él meg a Braga fiatal futballistája, David Veiga. Az U19-es csapat játékosa a Benfica elleni bajnoki közben tudta meg, hogy szülei – akik éppen az ő mérkőzésére igyekeztek – autóbalesetet szenvedtek. Édesanyja azonnal szörnyet halt, apja súlyos sérülésekkel kórházba került.

A portugál sajtó szerint amikor a játékvezető megtudta, mi történt, úgy döntött, hogy lefújja a találkozót, így kivételesen 90 másodperccel hamarabb ért véget a bajnoki.

A fájdalom és döbbenet óráiban a klub játékosa mellett áll. Édesapjának, aki szintén az autóban ült, mielőbbi felépülést kívánunk

– áll a Braga közleményében.

Veiga csapattársai is rengeteg támogató bejegyzést tettek közzé, valamint a Benfica is jó kívánságait tolmácsolta a futballista, valamint a Braga számára a nehéz időkben.

Nyitókép: scbraga.pt

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!