Nemzetközi foci sport

Végre megvan Nikolics Nemanja idei első gólja

Megszerezte első gólját a 2019-es szezonban Nikolics Nemanja. A Chicago Fire csatára a második félidőben volt eredményes, miután Aleksandar Katai betört a tizenhatoson belülre és türelmesen kivárt, mielőtt a magyar csatárnak centerezett.

Ez azonban a győzelemhez nem bizonyult elegendőnek, a Toronto a 76. percben egyenlített, ezzel alakult ki a 2-2-s végeredmény. Stieber Zoltán ezalatt nem lépett pályára a D.C. Unitedben.

Eredmények – MLS, alapszakasz

Toronto FC–Chicago Fire 2–2
D. C. United–Los Angeles FC 0–4
Vancouver Whitecaps–LosAngeles Galaxy 0–2
New York City–Montreal Impact 0–0

Nyitókép: chicago-fire.com

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!