Nemzetközi foci sport

Ronaldo újra edzésbe állt, várhatóan játszhat az Ajax ellen a BL-ben

Vasárnap reggel már a társakkal gyakorolt.

A portugál válogatott Európa-bajnoki selejtezőjén szenvedett izomsérülést a Juventus szupersztárja, Cristiano Ronaldo, akinek a játéka így veszélybe került az Ajax elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első felvonásán, amelyet szerdán rendeznek.

A Football Italia legfrissebb beszámolója szerint az ötszörös aranylabdás klasszis felépülése olyannyira jól halad, hogy már újra edzésbe állt és várhatóan pályára is léphet a szerdai, amszterdami mérkőzésen. Ronaldo a vasárnap reggeli tréningen a társakkal gyakorolt, és ha nem is kezdőként, de a kispadról mindenképp beszállhat a fontos BL-meccsen.

További hír a Juve háza tájáról, hogy Emre Can játéka viszont kérdéses bokasérülés miatt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!