Nemzetközi foci sport

Elhasalt az Everton otthonában az Arsenal

Már a tizedik percben kialakult a végeredmény.

Egyetlen mérkőzést rendeztek vasárnap a Premier League-ben: a BL-helyekért küzdő Arsenal az Everton vendégeként lépett pályára. Az Ágyúsok Phil Jagielka találata után már a tizedik percben hátrányba kerültek, és végül 1-0-ra el is veszítették a rangadót.

Az Arsenal számára fájó lehet a vereség a BL-indulás szempontjából, ugyanis egy győzelemmel akár a harmadik helyre ugrottak volna, így viszont maradtak a negyedikek, ugyanannyi ponttal, mint a Chelsea.

Premier League, 32. forduló, vasárnap

Everton – Arsenal 1-0 (1-0)
Gólszerző: Jagielka (10.)

címlapfotó: OLI SCARFF / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!