Nemzetközi foci sport

A világ legidősebb profi focistája 73 éves

Egy izraeli futballista lett a világ legidősebb labdarúgója, aki profi mérkőzésen pályára lépett. Isaak Hayik péntek délután védett az Ironi Or Yehuda színeiben és bár csapata 5-1-re kikapott, beszámolók szerint így is több pompás védést mutatott be.

A találkozó után a Guiness-rekordok díját is átvehette, amellyel hivatalossá vált, hogy az iraki születésű izraeli kapus lett minden idők legidősebb focistája 73 évesen.

Ez nem csak számomra büszke pillanat, hanem az egész izraeli sportéletnek is

– mondta Hayik a Reutersnek a meccs után

.Korábban az uruguayi Robert Carmona tartotta a rekordot, aki 53 évesen kezdő volt a Pan de Azucarban 2015-ben.

Nyitókép: twitter.com/israelfirst_tv

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!