Nemzetközi foci sport

Pelé már sokkal jobban van

Sokkal jobban érzi magát orvosi kezelését követően Pelé, a labdarúgás brazil legendája, akit kórházba kellett szállítani kedden este Párizsban, írja az MTI. Az RMC Sport honlapján akkor arról adott hírt, hogy a 78 éves Pelé nincs életveszélyes állapotban, ám magas láza miatt ápolásra szorul.

Pelét sürgősen kórházba kellett szállítani
A 78 éves legendás futballista egyelőre nincs életveszélyben.

A háromszoros világbajnok brazil pénteken arról számolt be, hogy a húgyúti fertőzésére kapott antibiotikumok használtak, és jó lett minden tesztjének az eredménye.

Már sokkal jobban vagyok, és készen állok a játékra

– írta félig tréfásan Twitter-oldalán a világfutball kiemelkedő egyénisége.

Nyitókép: Roy Rochlin/FilmMagic

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!