Nemzetközi foci sport

Helikopterrel rabolták el utolsó meccséről a focistát Szicíliában

Maga a játékos szervezte a színjátékot.

Az Index szúrta ki a FoxsportItalia hírét, amelyben arról írnak, hogy a szicíliai harmadosztályban szereplő Citta Di Viagrande játékosa, Ignazio Barbagallo pályafutása utolsó mérkőzésén elraboltatta magát helikopterrel. A visszavonuló focistát pár perccel a meccs vége előtt lecserélték a szokásos módon, majd egy helikopter szállt le a pályára, amelybe fegyveresek tuszkolták be és elrepültek vele.

Edin Dzeko érkezhet Icardi helyére az Interbe
A milánóiak a nyáron elengedik az argentin csatárt.

Természetesen nem valós emberrablás történt, a színjátékot a focista szervezte le, ugyanis a város nagy tréfamestereként ismert. A helyi szövetség viszont nem volt humoránál: a klubot 200 ezer euróra büntette, a pályát pedig május végéig bezáratták.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!