Nemzetközi foci sport

Dzsudzsák irgalmatlan nagy gólt lőtt a csapatában

Kapásból, ahogy illik. Tíz perccel később aztán kapufáról adott egy „gólpasszt” is, a hajrában meg még egyet.

A Dzsudzsák Balázst is soraiban tudó al-Ittihad Kalba az al-Fudzsairah otthonában szerepelt bajnoki mérkőzésen az Emirátusok bajnokságának 19. fordulójában.

Az összecsapás negyedik percében egy öngóllal került hátrányba a magyar válogatott játékos csapata, azonban a 10. percben már egyenlített is: Dzsudzsák volt eredményes egy óriási löketből. A 20. percben már a vezetés is megvolt a vendégeknek: Tommy Tobar talált ekkor a hálóba, a magyar szélső kipattanó szabadrúgása után.

A folytatás nem sikerült ilyen jól a vendégeknek: két gólt kaptak sorozatban, a 72. percben azonban Dzsudzsák szolgálta ki gólpasszal Myke-ot, utóbbi állította be a 3–3-as végeredményt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!