Nemzetközi foci sport

Zuhan a másodosztály felé, de kitart Doll mellett a Hannover

Thomas Doll azt mondta, legalább a szezon végéig ő marad a német labdarúgó Bundesligában sereghajtó Hannover 96 vezetőedzője.

Tegnap beszéltem az elnökkel. Azt közölte, hogy az idény végéig folytatjuk, aztán majd megint leülünk egymással

– mondta csütörtökön a szakember Martin Kindről, akiről a dpa német hírügynökség megjegyzi, hogy ugyan a klubot működtető gazdasági társaság vezetője, de már nem elnöke az egyesületnek.

Dollnak, a Ferencváros volt vezetőedzőjének 2020 nyaráig szól a szerződése Hannoverben.

A sereghajtó csapat 27 forduló alatt mindössze 14 pontot szerzett. Dollt január végén nevezték ki vezetőedzőnek, nyolc meccsen három pont a mérlege. Ez idő alatt hat gólt szerzett a csapat, miközben huszonegyet kapott.

Nyitókép: Martin Rose/Bongarts/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!