Nemzetközi foci sport

A Real Madrid szóbeli megállapodást kötött Rabiot-val?

Hoppon maradhat a Barca.

Francia sajtóhírek szerint a Real vezérkara szóbeli megállapodást kötött Adrien Rabiot-val, így a madridi sztárcsapat dobhat mentőövet a PSG csillagának.

Mint ismert, a technikás középpályás jó ideje kiszorult a párizsi együttesből, a Ligue 1 most futó idényében mindössze 14 mérkőzésen jutott szóhoz.

Az egész világ az új Mbappé-jelenségről beszél
Valaki szóljon a PSG zsenijének!

A Canal+ televízió úgy tudja, a 24 esztendős Rabiot – akit többször is összeboronáltak az ősi rivális FC Barcelonával – a szerződése lejártával a nyáron ingyen teszi át a székhelyét a spanyol fővárosba.

A válogatott futballista még sohasem szerepelt Franciaországon kívül, a PSG mellett a Toulouse-t erősítette.

Nyitókép: MEHDI TAAMALLAH / NURPHOTO

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!