Nemzetközi foci sport

Saúl a Manchester Citybe igazolhat

Declan Rice túl drága, így ő a B-terv.

Saúl Niguez 65 millió fontért cserélhet klubot – állítja a teamtalk.com.

Az oldal azt írja, a City vezetőinek azután került az Atlético Madrid játékosának a neve, hogy Pep Guardiola sokallja Declan Rice vételárát. A West Ham labdarúgójának árát ugyanis magasra srófolta az, hogy több klub is szeretné leigazolni.

Saúl a most futó szezonban 24 La Liga, és 8 Bajnokok Ligája mérkőzésen lépett pályára. A középpályás ezeken a találkozókon öt gólt szerzett.

Kiemelt fotó: ANDER GILLENEA / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!