Nemzetközi foci sport

Meghalt egy 24 éves strandfocis

Tragikus üzenetet kapott a szenegáli strandfoci-válogatott, meghalt a csapat 24 éves kapusa, Abdoul Karim Samba. A hírt a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség is megerősítette.

Azt egyelőre nem tudni, mi történt pontosan Sambával, mivel a hétfői edzésen még jelen volt, este hét órakor azonban halálhíréről kapott jelentést a válogatott. Halálának körülményeit még vizsgálják.

Samba az idei világbajnokságra készült a válogatottal.

Nyitókép: Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!