Nemzetközi foci sport

Horrormeccset játszott a Barcelona az ifjúsági Bajnokok Ligájában

A 97. percben szerzett góllal jutottak tovább.

Két mérkőzést rendeztek kedden az ifjúsági Bajnokok Ligája negyeddöntőiben: a portugál FC Porto a dán Midtjylland, a spanyol Barcelona pedig a francia Lyon ellen nyert, és jutott a négy közé.

A kettő közül a Barca meccse volt izgalmasabb: hátrányba kerültek, a félidőben is 0-1 volt az állás, ám Monchu Ramon és Nicolas Gonzalez találataival fordítottak. Nem volt azonban vége, a franciák a 89. percben egyenlítettek, hogy aztán a 97. percben a katalánok egy büntetőből szerezzék meg a győztes gólt Alejandro Jose Marques Mendez révén (3-2).

Holnap Hoffenheim–Real Madrid és Chelsea–Dinamo Zagreb párharcokat rendeznek a negyeddöntőben. A továbbjutás egy meccsen dől el.

Ifjúsági Bajnokok Ligája, negyeddöntő, eredmények:

FC Porto–Midtjylland U19 3-0
Barcelona–Lyon 3-2

Szerdán:
Hoffenheim–Real Madrid
Chelsea–Dinamo Zagreb

Címlapkép: AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!