Nemzetközi foci sport

Elengedi egyik legnagyobb sztárját a Juventus

Alex Sandro mehet, az árát 50 millió euró körül határozták meg.

A Juventus decemberben meghosszabbította Alex Sandro szerződését, amely így 2023-ig köti a klubhoz a brazilt, azonban a játékos továbbra sem képes az elvárásoknak megfelelően teljesíteni, ez pedig már annyira nyilvánvaló lett, hogy szombaton saját szurkolói fütyülték ki – írja a juventuz.blog.hu.

A calciomercato értesülései szerint a klubvezetés ennek megfelelően próbálja kiértékelni a helyzetet, és komolyan felmerült Alex Sandro torinói jövőjének a kérdése, az új szerződés pedig lényegében szinte semmilyen garanciát nem jelent a játékos és a klub számára.

A Juventus vezetősége mostanra nyitottá vált az egyéb klubok felől érkező ajánlatok meghallgatására, a fájdalomküszöböt pedig 50 millió euró körül határozták meg az igazgatók.

A vezetők a helyzet folyományaként már keresik a játékost pótolni képes futballistákat, a listát pedig nem meglepő módon Marcelo (Real Madrid) vezeti. Természetesen további nevek is felmerültek, így például Álex Grimaldo (Benfica) és Emerson Palmieri (Chelsea).

Mindeközben azonban a Juventus vezetősége jó híreket vár Leonardo Spinazzola térdsérülése kapcsán, aki nem a műtött térdére sérült rá, és várhatóan két hetet kényszerül kihagyni.

Címlapkép: Matteo Ciambelli/NurPhoto/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!