Nemzetközi foci

Elengedi egyik legnagyobb sztárját a Juventus

Alex Sandro mehet, az árát 50 millió euró körül határozták meg.

A Juventus decemberben meghosszabbította Alex Sandro szerződését, amely így 2023-ig köti a klubhoz a brazilt, azonban a játékos továbbra sem képes az elvárásoknak megfelelően teljesíteni, ez pedig már annyira nyilvánvaló lett, hogy szombaton saját szurkolói fütyülték ki – írja a juventuz.blog.hu.

A calciomercato értesülései szerint a klubvezetés ennek megfelelően próbálja kiértékelni a helyzetet, és komolyan felmerült Alex Sandro torinói jövőjének a kérdése, az új szerződés pedig lényegében szinte semmilyen garanciát nem jelent a játékos és a klub számára.

A Juventus vezetősége mostanra nyitottá vált az egyéb klubok felől érkező ajánlatok meghallgatására, a fájdalomküszöböt pedig 50 millió euró körül határozták meg az igazgatók.

A vezetők a helyzet folyományaként már keresik a játékost pótolni képes futballistákat, a listát pedig nem meglepő módon Marcelo (Real Madrid) vezeti. Természetesen további nevek is felmerültek, így például Álex Grimaldo (Benfica) és Emerson Palmieri (Chelsea).

Mindeközben azonban a Juventus vezetősége jó híreket vár Leonardo Spinazzola térdsérülése kapcsán, aki nem a műtött térdére sérült rá, és várhatóan két hetet kényszerül kihagyni.

Címlapkép: Matteo Ciambelli/NurPhoto/AFP

Olvasói sztorik