Nemzetközi foci sport

Ander Herrera megegyezett a PSG-vel?

Az MU spanyol középpályása három évre írhat alá Párizsban.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Manchester United spanyol védekező középpályása, Ander Herrera a szezon végén távozhat az Old Traffordról, ugyanis június 30-án lejár a szerződése a Vörös Ördögökkel.

Magyar kapust igazolt a Juventus
A Haladástól távozó Senkó Zsombor két évre írt alá.

A 29 éves játékos jövőjével az Arsenalt és a PSG-t emlegették, a The Sun legfrissebb értesülései szerint a Herrera már meg is egyezett minden személyes feltételben a Paris Saint-Germainnel, így a nyáron Párizsba költözik.

A beszámolók szerint Herrera hároméves szerződést fog aláírni és heti 150 ezer fontot keresni a PSG-nél. A baszk focista az elmúlt öt évben 187 mérkőzést játszott az MU színeiben, miután 29 millió fontért leigazolták a Bilbaótól.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!